WORKSHOP F&B - PROVOCĂRI & OPORTUNITĂȚI
Vă dăm întâlnire, pe 31 iulie, de la ora 10.00, la Hotel Sinaia, la workshop-ul „F&B – Provocări și oportunități”, un eveniment de excepție organizat de Hotel Sinaia, dedicat explorării provocărilor și oportunităților din industria Food & Beverage (F&B).
Agenda Workshop-ului
• 10:00 : Welcome Coffee și înregistrare
• 10:30 : Prezentare Alexandru Pițu, Alexandru Pițu, F&B și Operațional Manager, Casa Timiș, pe tema „Depășirea provocărilor în industria F&B”
• 11:15 : Panel - Alexandru Pițu, F&B și Operațional Manager, Casa Timiș, Andreea Dulamă, F&B Manager Rina Hotels, și Gheorghe Burlacu, Director General Rina Hotels, pe tema „Depășirea provocărilor în industria F&B”
• 12:00 : Networking & Socializare
Întrebări Cheie pentru PANEL
Cum putem crea un mediu de lucru atractiv pentru a reține și atrage talent în organizațiile noastre?
Ce strategii putem implementa pentru a oferi oportunități variate de progres în carieră pentru personalul Food & Beverage?
Cum putem investi strategic în dezvoltarea profesională a personalului Food & Beverage?
Cum putem promova un echilibru sănătos între viața profesională și personală pentru angajații noștri?
Ce strategii de management putem aplica pentru a crește performanța restaurantelor?
Pentru a participa la workshop, completează formularul de mai jos: